T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / DERİNCE - Turgut Reis Ortaokulu

Turgut Reis Ortaokulu

Telefon
0(262)2299021
Belgegeçer
0(262)2299021
WEB
https://derinceturgutreisortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Deniz Mah. Mektep Sokak No10 DERİNCE/KOCAELİ
Vizyon
Turgut Reis Ortaokulu öğrencileri; * Çevreye duyarlı, çalışkan, dürüst ve ahlaklı, * Mustafa Kemal Atatürk ün ilkelerine bağlı, inkılâplarıyla yaşayan, * Türkiye Cumhuriyeti´ni korumanın ilk vazifesi olduğu bilen, vatanına ve milletine duyduğu sevgiyle çalışan, çağın gereklerine sahip, ancak çağın ötesine geçmeyi hedefleyen, * Ulaşılmazlarla yorulmak yerine yaptıkları işin en iyisi olmayı hedefleyerek, bölgemizin örnek alacağı bir okul olmaktır.
Misyon
* Öğrencilerimize Atatürk’ün ilke ve inkılâplarını benimseterek; * Öğrencilerimizin yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, * Özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve tercih edilen bir okul olmayı misyonumuz olarak belirledik.
Başarılar
2014 SBS sonuçlarına göre bir öğrencimiz Fen Lisesine, on altı öğrencimiz Anadolu Liselerine, beş öğrencimiz Anadolu Öğretmen Liselerine, iki öğrencimiz Sağlık Meslek Liselerine ve yirmi öğrencimiz Teknik Meslek Liselerine kayıt hakkı kazanarak büyük başarı elde ettiler. Bir öğrencimiz 2020-2021 eğitim öğretim yılında şiir yarışmasında ilçe 3.sü. Bir Öğrencimiz 2022-2023 eğitim öğretim yılında Öğretmenler Günü münasebeti ile yapılan şiir yarışmasında ilçe 1. olmuştur.
Öğretmen :14
Öğrenci :118
Derslik :11
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :750
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:50-15:20
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngiilizce
Ulaşım
Okulumuz Derince ilçe merkezinde olup ulaşım sorunu yoktur. İzmit merkeze uzaklığı yaklaşık 8 km´dir.Okulumuz D-100 karayolunun yanındadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Deniz mah. Mektep sok. No:10 Derince/Kocaeli
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Derince ilçesinin Kocaeli merkeze uzaklığı 8 km dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
2023 Tübitak 4006 Projesi çalışmaları.
Diğer Hususlar
2023 yılı Cuhuriyet Bayramı şiir yarışması ilçe birinciliği.
Yazdır